Fröbullar med chia

Steg 1

Mät upp alla ingredienser i en bunke och låt stå i 1 timme.

Steg 2

  • 1 dl glutenfritt mjöl (havremjöl, kokosmjöl, teffmjöl, mandelmjöl)
  • 0,5 dl pofiber
  • 1 msk Holistic Psylliumfröskal
  • 1 msk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • ½- 1 tsk brödkryddor
  • (valfritt) gojibär eller russin
  1. Blanda alla torra ingredienser för sig.
  2. Sikta i de torra ingredienserna i frö- och vattengelén från steg 1. Blanda väl!
  3. Forma 6 bullar och lägg på bakplåtspapper på en plåt.
  4. Grädda i 200° C i ca 30 min
  5. Låt bröden svalna HELT innan du skär i dom.
Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.