Raw without cheese cheesecake

Ca 8 bitar

Botten

  • 3 ½ dl pekannötter
  • 2 ½ dl grovt hackade mandlar
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 msk björksocker
  • 2 msk Holistic Kokosolja
  • 1 nypa salt

Mixa alla ingredienserna till botten. Mandlarna får gärna vara lite grovhackade. Tryck ut degen i en pajform. Ställ in i kylen i ca 1 timme.

Fyllning

Topping

  • Fileade limeklyftor och färsk citronmeliss eller mynta

Mixa alla ingredienserna till fyllningen till den är helt slät. Häll fyllningen över pajskalet och ställ i frysen, max en timme. Den ska inte frysa helt men blir fastare av att vara kall. Toppa kakan och servera.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.