Söt chia la malta med hallon- och lingonsås

1-2 portioner

Låt chiafrön ta plats på julbordet. Tillsammans med fräscha hallon och smaken från vanilj får den dina smaklökar att dansa ett extra varv runt granen. 

  • 2,5 msk Holistic chiafrön
  • 2 dl kokosmjölk (creamy)
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 2 tsk lönnsirap

Blanda ihop alla ingredienserna tillsammans i en skål. Låt stå i minst två timmar innan servering. Du kan även göra den dagen innan om du önskar. Rör om med jämna mellanrum och fyll på med mer vätska vid behov.

Hallon- och lingonsås

Mixa allt i en matberedare/mixer tills det blir en slät sås.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Superfood, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.