Sök | Instagram | Facebook | Twitter | Flickr | Youtube | Logga in som ÅF

Vårens kurser är avklarade

Men häng inte läpp. Snart kommer information om höstens kurser.


Våra duktiga föreläsare

Föreläsarna

Bertil Wosk

Bertil är Holistics grundare och en mycket uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost och alternativmedicin samt internationellt certifierad yogalärare. Hittills har flera tusen personer deltagit i hans seminarier och föredrag för terapeuter, allmänhet, skolor och företag.

Ylva Jansson

Ylva arbetar som produktspecialist och föreläsare på Holistic. Hon bedriver även Hälsokliniken där hon vägleder människor inom näringsmedicin, personlig utveckling och som livscoach (Papillion coachprogram). Ylva är certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, internationellt certifierad yogainstruktör och mediyogainstruktör. Utbildad inom kinesisk medicin och zonterapi. Arrangör av hälsoresor.

Anna Widell

Anna jobbar, förutom som föreläsare, även som produktspecialist och svarar tillsammans med Leif och Ylva i Holistics supporttelefon. Hon är utbildad biovetare och har sedan många år föreläst inom näringsmedicin med fokus på mikroflora och probiotika.

Leif Östberg

Leif är certifierad närings- och hårmineralterapeut och är medlem i NMTF. Han har en medicinsk utbildning via Karolinska institutet och Huddinge sjukhus och har sedan många år arbetat inom näringsmedicin. I dag är han produktspecialist på Holistic där han även arbetar med produktutveckling.

Inger Erland Tångring

Inger är sjuksköterska, driver egen mottagning med specialinriktning på kost och näring, samt gör helblodsanalyser. Hon är även KBT-terapeut och vårdlärare med erfarenhet av praktiskt patientarbete på egen komplementärmedicinsk mottagning sedan slutet på åttiotalet. Inger driver Sanamingruppen, håller kurser i yoga och i mindfulness.

Marie Muhr, ny föreläsare 2015

Marie Muhr är examinerad zonterapeut och taktilmassör. Har även arbetat med studier inom bland annat näringslära, hårmineralanalys, meditation, hjärngympa, homeopati, aromaterapi och healing.

Marie Svedlund, ny föreläsare 2015

Marie Svedlund är näringsterapeut och diplomerad Kinesiolog och är medlem i NMTF. Marie kombinerar näring med kinesiologiska behandlingar samt funktionsmedicinska labtester.

Monika Bengtsson, ny föreläsare 2015

Näringsterapeut och kostrådgivare med diplom från både Irland och Sverige. Hon brinner för kost, näring, hälsa och den holistiska synen på människokroppen.

Britt Engström, ny föreläsare 2015

Britt Engström är naturläkare SNLF och biopat som arbetar för optimerad hälsa. Hon gör en hälsoanalys som fastställer biokonduktiviteten i alla organ och från dessa mätdata lägger hon grunden för en hälsoplan.


Information och regler

Anmälan

Sista anmälningsdag är 14 dagar innan kursstart. Uppge namn på samtliga deltagare tillsammans med kundnummer och/eller kontaktuppgifter (adress, telefon, e-post).
Anmälan sker till kurs@holistic.se eller till
Holistic
Att: Kurs
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala.
Där ute surrar det av upptagna sländor överallt. Livet är kort och det är så mycket dom ska göra.

Kurstid och plats meddelas i samband med anmälan.

Betalning

Betalning sker mot faktura (andra betalningsformer kan ske), vi tar ej emot kontantbetalning på plats. Runt sju dagar innan kursstart kommer en kallelse med kompletterande kursinformation samt faktura (tio dagar netto).

Avbokning och inställda kurser

Anmäl dig gärna i god tid eftersom flera kurser har begränsat antal platser. Om du avbokar en kurs senast 14 dagar före kursstart, återbetalar vi hela kursavgiften. Om du avbokar kursen senare återbetalar vi inte kursavgiften. Vid lågt deltagarantal kan kurser komma att ställas in.

Boende

Rabattkoder till närliggande hotell kommer i samband med din kallelse.

Rabatter

Återförsäljare får tio procents rabatt på alla produkter du beställer inom sju dagar från kurstillfället. Gäller kurser endast för återförsäljare.

Allergier och hänsyn

Vänligen meddela oss om eventuella matallergier samt om du önskar specialkost. Undvik gärna parfym och starka dofter. Stäng av mobilen helt eller håll den i flygplansläge.

Spela inte in

Alla typer av filminspelningar eller ljudupptagningar är ej tillåtet.

Kursfolder

Kurser våren 2016